The Chef creates divine combinations

Feed your senses


We zijn extra geopend op dinsdag 30/04 en Pinkstermaandag 20/05

Nieuwe openingsdagen vanaf 15/05

Moederdag 12/05/24

Menu ook beschikbaar op zaterdagavond 11/05

€ 65 pp (min. 2 personas)

 

 

Toast met tomaat / mozzarella / verse basilicum

Avocado met grijze garnaal 

Carpaccio van rund / ansjovismayonaise / krokante look

Gegrilde groene asperges / gerookte zalm / saffraan

Gegratineerde “Green Shelf” mossel met chorizoboter en amandel

Iberisch varkenshaasje / rode paprika / Manchego

Gewokte krieltjes

Tiramisu van Limoncello en verse munt

 

 

Tapastafels

Atlantis

TOSTADA DE CEREALES / SALMON / AJO
Meergranentoast / gerookte zalm / look

BOQUERONES MARINADOS
Gemarineerde verse ansjovis

CARPACCIO DE TERNERA / MANCHEGO / RUCOLA
Rund carpaccio / Manchego / rucola

CROQUETAS DE BOGAVANTE  / WAKAME / MAYONESA DE WASABI
Kreeft kroketjes / wakame / wasabi mayonaise

GAMBAS AL AJILLO
Reuzegarnalen in knoflook olie

CAZUELA DE PESCADO ” ZARZUELA”
Spaanse vispan “Zarzuela”

PATATAS NUEVAS
Gewokte krieltjes

PAN – TAPANADA – ALI OLI
Brood – tapanade- Ali oli

€ 58.00 pp (min. 2 personas)

Iberico

PAN CON AJO CON MANCHEGO
Krokant lookbrood met Manchego

EMBUTIDOS IBERICOS
Spaanse vleeswaren

ENSALADILLA RUSA
Russisch aardappelslaatje met tonijn

CROQUETAS DE QUESO  / CREMA DE PARMESANO / ARANDANO 
Kaaskroketjes / Parmezaan créme / gekonfijte veenbes

ALITAS DE POLLO CON SALSA DE SOJA Y LIMON
Kippenvleugeltjes met soja – citroensaus

COSTILLAS DE CERDO / MIEL / NUECES
BBQ spare ribs / honing / walnoot

PAPAS CANARIAS CON MOJO
Canarische aardappeltjes met Mojo

PAN – TAPANADA – ALI OLI
Brood – tapanade – Ali oli

€ 55.00 pp (min.2 personas)

Del Chef

TOSTADA CON SALMOREJO Toast met Salmorejo (tomaat, look, olijfolie) CARPACCIO DE TERNERA Kalfscarpaccio ENSALADA DE PIMIENTO/ANCHOA/ATÚN FRESCO Salade van paprika/ansjovis/verse tonijn ESPÁRRAGOS VERDES CON JAMÓN SERRANO  Gegrilde groene asperges met Serrano ham TRIO DE CARNE CON DOS SALSAS Trio van gegrild vlees met 2 warme sausen PATATAS BRAVAS Aardappeltjes met pittige tomatensaus ENSALADA MIXTA Gemengde salade PAN – TAPANADA – ALI OLI Brood – tapanade – Ali oli € 64.00 pp (min.2 personas)

 

Nieuwe openinguren en dagen vanaf 15/05

 

  

OPENINGSUREN

Dinsdag           18:30 – 22:30     

Woensdag        18:30 – 22:30

  Donderdag     18:30 – 22:30

  Vrijdag               18:30 – 23:00

  Zaterdag          18:30 – 23:00

 Zondag              18:30 – 22:30

 Keuken open tot 21:30 tijdens weekdagen en tot 22:00 tijdens weekend

 GESLOTEN  Maandag 

 

Reservation number: 052/33.27.86

Rincon de tapas “Be my Guest”


€ 65.00 persoon (min. 2 personen) 

 

TOSTADA DE CEREALES CON CREMA DE CALABAZA Y MOZZARELLA
Meergranen met pompoen crème en mozzarella

AGUACATE / SALMÓN / AHUMADO Y QUINOA
Avocado / gerookte zalm / quinoa

JAMÓN SERRANO / QUESO DE NUECES / GRISSINI 
Serrano ham / zachte noten kaas / grissini

MEJILLONES / ANIS / CURRY 
Zeeuwse mosseltjes / anijs / curry

MANCHEGO / MANZANA / PAN DE PIMIENTA 
Manchego / appel / peperkoek

MAGRET DE PATO / MANGO / SHI TAKE 
Eenden magret / mango / Shi take

PANNA COTA DE CHOCOLATE BLANCI Y ALMENDRAS
Panna cotta van witte chocolade met amandelen

PAN – MANTEQUILLAS – TAPANADAS
Brood – boters – Tapenades

Uitnodiging-15-jaar-Adai-1

Jubileum menu

 

Beschikbaar van 27/5 tot 30/6

 -Bubbels met Trio van hapjes

-Toast met verse tomaat / Manchego / basilicum

-Salade van witte asperges / grijze garnaal / sesam

-Tartaar van zalm / avocado / citrus

-Gegrilde calamares / krokante look / zoete aardappel

-Scampi / Serrano-ham / saffraan

-Magret van eend / Mango / gember / soja

-Country chips

-Parfait van limoen / framboos / vanille

-Brood / boter / tapanades

 

€ 75.00 pp (min. 2 pers.)

 

SFEERFOTO'S
RESERVATIONS

Booking a table has never been so easy with free & instant online restaurant reservations, book now!!

Reservaties zijn enkel geldig via het platform Tablebooker en op deze site 

Reservation number: 052/33.27.86